Školska verzija

progeCAD Srl je omogućio fakultetima i školama da potpuno besplatno koriste program progeCAD 2022 Professional ENG i progeCAD 2010 Professional SRB u obrazovne svrhe. Školska licenca se izdaje na zahtev obrazovnih ustanova i potpuno je funkcionalna jednu godinu. Nakon isteka licence, potrebno je ponovo podneti zahtev za izdavanje nove licence.

 

Školsku verziju potpuno legalno mogu da koriste profesori i učenici, kako na školskim tako i na kućnim računarima, dokle god je koriste u obrazovnom procesu. Svaka zloupotreba licence je kažnjiva.

Postupak dobijanja školske progeCAD licence

Da bi ustanova dobila besplatnu progeCAD licencu potrebno je da:

 1. Preuzmete probnu verziju programa iz naše Download sekcije. Probna verzija programa je u potpunosti funkcionalna 30 dana.
 2. Ukoliko ste odlučili da koristite progeCAD Professional, potrebno je da odgovorno lice ustanove preuzme Zahtev za dobijanje školske licence, unese sve tražene podatke u formular, odštampa formular na memorandumu ustanove, pečatira i potpiše. Tako potpisan formular je neophodno skenirati i poslati na naš e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
 3. Nakon prijema vašeg zahteva, vrši se provera ustanove da li ona zadovoljava uslove za dobijanje školske licence. Nakon provere, ukoliko sve bude u redu, na adresu elektronske pošte koja je dostavljena u zahtevu će stići serijski broj za aktivaciju programa ili će, u suprotnom, stići obrazloženje zašto je zahtev odbijen.

Zahtev za dobijanje školske licence

Kako se školska licenca izdaje na jednu godinu, pre isteka licence je neophodno ponovo poslati zahtev za izdavanje školske licence, u kojem će biti unesen serijski broj licence koje ustanova već poseduje, uz navođenje verzije programa koji se koristi.

 

Ukoliko budete imali problema sa popunjavanjem i slanjem zahteva, molimo vas da nas kontaktirate preko e-mail-a ili da nas nazovete telefonom na broj: +381 (0)22 210 13 22.

jedan modul 78.000RSD+PDV
CADprofi
dodaci
dodaci za vaš CAD
 • Architectural modul
 • Mechanical modul
 • Electrical modul
 • HVAC & Piping modul
samo 34.000 RSD+PDV
progeCAD 2021
Professional
Prava AutoCAD alternativa
 • Trajna licenca
 • Identično radno okruženje
 • Potpuna DWG kompatibilnost
 • 22000 besplatnih blokova
 • PDF u DWG konverzija
 • 32bitna i 64bitna kompatibilnost
samo 25.000 RSD+PDV
Nadogradnja na progeCAD Professional
Pređite sa bilo kog CAD-a na progeCAD
Ukoliko posedujete legalnu verziju bilo kojeg CAD-a, po povoljnim uslovima možete preći na progeCAD i dobiti moderan DWG alat.