Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta progesoft.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta progesoft.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

Za uslove licenciranja u upotrebe konkretnog proizvoda koji se nalazi u našoj ponudi preporučujemo da pročitate licencni ugovor sa krajnjim korisnikom (EULA), koji se odnosi na taj proizvod, a koji dolazi uz instalaciju proizvoda.
Programi proizvođača CADprofi Germany GmbH, CogoSoftware, Autodesk, Inc., Microsoft, ESET i Avast koji se nalaze u ponudi na sajtu mogu da se testiraju 30 dana pre kupovine, a probne verzije se mogu preuzeti sa sajtova proizvođača. Programi proizvođača progeSOFT SA – programi iz progeCAD familije programa mogu da se testiraju 30 dana pre kupovine programa i tokom probnog perioda su u potpunosti funkcionalni, a probne verzije se mogu preuzeti sa sajta proizvođača. Narudžbinom programa putem sajta, putem telefona ili e-maila, kupac potvrđuje da je naručeni program detaljno testirao, da je upoznat sa mogućnostima, ograničenjima i nedostacima programa, pogotovo u odnosu na Autodesk AutoCAD. Nakon isporuke serijskog broja kupcu putem e-mail-a ili poštom, kupac gubi pravo reklamacije kupljenog programa i gubi pravo na povraćaj novca.
Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da kupcu dostavi predračun za kupovinu programa.
Prodavac se obavezuje da serijske brojekve proizvoda proizvođača progeCAD SA i CADprofi Germany GmbH isporuči u roku od najviše 14 radnih dana. Rok isporuke ostalih programa zavisi od roka ispouke programa od strane distributera datih programa za Republiku Srbiju ili region,a prodavac se obavezuje da će programe/serijske brojeve ostalih programa isporučiti u roku od 3 radna dana od dana dobijanja programa/serijskih brojeva od distributera za Republiku Srbiju ili region.
Prodavac zadržava pravo izmena cena i podataka datih na web stranici, kao i mogućnost pojave štamparskih grešaka. Pre svake narudžbine proverite cene telefonom!

Garancija kvaliteta

LIMIS d.o.o. kao zvanični progeSOFT SA distributer za Republiku Srbiju i Makedoniju i kao prodavac programa kompanija CADprofi Germany GmbH, CogoSoftware, Autodesk, Inc., Microsoft, ESET i Avast ne garantuje za kvalitet programa u svojoj ponudi. LIMIS d.o.o. garantuje jedino da su programi koje ima u svojoj ponudi legalni.
LIMIS d.o.o ne snosi bilo kakvu odgovornost za nastalu štetu usled korišćenja programa iz ponude.
Garanciju kvaliteta daje isključivo proizvođač programa. Svi programi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu proizvođača.
LIMIS d.o.o. zadržava pravo greške u specifikaciji programa koji se nalaze na sajtu.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam osnovni podaci o vašoj firmi, ime i prezime kontakt osobe, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.U ime LIMIS d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u LIMIS d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. LIMIS d.o.o. se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Hvala na poverenju

jedan modul 78.000RSD+PDV
CADprofi
dodaci
dodaci za vaš CAD
  • Architectural modul
  • Mechanical modul
  • Electrical modul
  • HVAC & Piping modul
samo 34.000 RSD+PDV
progeCAD 2021
Professional
Prava AutoCAD alternativa
  • Trajna licenca
  • Identično radno okruženje
  • Potpuna DWG kompatibilnost
  • 22000 besplatnih blokova
  • PDF u DWG konverzija
  • 32bitna i 64bitna kompatibilnost
samo 25.000 RSD+PDV
Nadogradnja na progeCAD Professional
Pređite sa bilo kog CAD-a na progeCAD
Ukoliko posedujete legalnu verziju bilo kojeg CAD-a, po povoljnim uslovima možete preći na progeCAD i dobiti moderan DWG alat.