Veljka Dugorševića 89, 22400 Ruma, Srbija

+381 (0)22 210 13 22 prodaja@progesoft.rs

progeCAD 2018 Professional NLM

430.00  + 20% PDV-a

Broj artikla: pcad2k17nlm Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

progeCAD 2018 Professional NLM je idealan CAD alatan namenjen svima koji imaju potrebu za izradom ili upotrebom 2D/3D CAD crteža. Kao osnovni format crteža progeCAD koristi DWG format (od verzije 2.5 do verzije upotrebljene u poslednjoj verziji AutoCAD-a), a interfejs i filozofija rada koja je identična sa AutoCAD-ovom ga čine idealnom zamenom koja ne zahteva mukotrpna i dugotrajna prilagođavanja.

progeCAD 2018 Professional NLM licenca je mrežna licenca i omogućava instalaciju progeCAD-a na neograničenom broju računara koji su umreženi, dok se raspodela licenci vrši preko NLM servera, koji se instalira na jedan od računara. Broj korisnika koji mogu u isto vreme da koriste program jednak broju kupljenih licenci (npr. 2 NLM licence = 2 istovremena korisnika).

NLM licence poseduju i Take away mehanizam, odnosno dozovljavaju privremeno prebacivanje licence na npr. laptop koji će biti van firme neko vreme. Nakon isteka definisanog vremena, licenca se “vraća” u sistem.

iCARE članarina

Jednogodišnja članarina koja Vam omogućava da uvek imate aktuelne ispravke progeCAD-a, besplatne nadogradnje i stalan pristup tehničkoj podršci. iCARE članarinu je moguće kupiti u toku prvih 30 dana od dana aktivacije programa.

Standardna cena iCARE članarine je 170 € + PDV, a ukoliko se iCARE članarina kupi zajedno sa progeCAD-om 2017 Professional, dobija se popust od 18% na cenu članarine.

Godišnji odmor

Od 10. jula do 21. jula smo na godišnjem odmoru.

Vaše narudžbine će biti obrađene posle 21. jula.

Hvala na razumevanju,
Vaš LIMIS doo