Veljka Dugorševića 89, 22400 Ruma, Srbija

+381 (0)22 210 13 22 prodaja@progesoft.rs

progeCAD 2018 Professional Corporate One-Site – lokacijska licenca

8,900.00  + 20% PDV-a

Broj artikla: pcad2k17onesite Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

progeCAD 2018 Professional Corporate One Site je idealan CAD alatan namenjen svima koji imaju potrebu za izradom ili upotrebom 2D/3D CAD crteža. Kao osnovni format crteža progeCAD koristi DWG format (od verzije 2.5 do verzije upotrebljene u poslednjoj verziji AutoCAD-a), a interfejs i filozofija rada koja je identična sa AutoCAD-ovom ga čine idealnom zamenom koja ne zahteva mukotrpna i dugotrajna prilagođavanja.

progeCAD 2018 Professional Corporate One Site licenca je licenca namenjena firmama koje imaju potrebu za većem broju licenci, odnosno za firme kod kojih se broj potrebnih licenci tokom vremena menja. Sama licenca se može koristiti u okviru jedne lokacijem/ radne jedinice.

Kupovinom Corporate One Site licence, dobija se jedan serijski broj kojim se može vršiti registrovanje i aktivacija progeCAD-a na svim potrebnim radnim stanicama, bez ograničenja u broju aktivacija.

iCARE članarina

Jednogodišnja članarina koja Vam omogućava da uvek imate aktuelne ispravke progeCAD-a, besplatne nadogradnje i stalan pristup tehničkoj podršci. iCARE članarinu je moguće kupiti u toku prvih 30 dana od dana aktivacije programa.

Za cenu iCARE članarine za progeCAD 2018 Professional Corporate One Site nas nazovite!

Godišnji odmor

Od 10. jula do 21. jula smo na godišnjem odmoru.

Vaše narudžbine će biti obrađene posle 21. jula.

Hvala na razumevanju,
Vaš LIMIS doo