Veljka Dugorševića 89, 22400 Ruma, Srbija

+381 (0)22 210 13 22 prodaja@progesoft.rs

CADprofi

cp_logo_064CAD-profi Sp. je Poljsko-Nemačka firma osnovana 1996 godine, koja se bavi razvojem dodatnih alata za AutoCAD/IntelliCAD platformu.

Njihov najpoznatiji proizvod je CADprofi, profesionalan parametarski modul koji znatno ubrzava svaki proces projektovanja. Uobičajen i korisnički orjentisan interfejs omogućava da korisnik bez vremenski zahtevnog prilagođavanja novom programu počne są radom u njemu. CADprofi je veoma popularan među inženjerima i arhitektama. Takođe, manje iskusni korisnici koji samo povremeno rade są CAD programima veoma cene prostupačnost i funkcionalnost programa.

Arhitekte, inženjeri i dizajneri koriste CADprofi da bi izradili planove konstrukcija, vodovoda i kanalizacije, projekte klimatizacije, projekte elekto-instalacija, kao i drugih instalacija.

CADprofi program se sastoji od nekoliko modula:

    Sve aplikacije su međusobno kompatibilne i svaka od njih može biti zasebno instalirana ili može biti instalirana u kombinaciji są nekim od ostala tri modula.

Aktuelna verzija nosi oznaku CADprofi 12.11.

Probnu verziju možete preuzeti iz naše Download sekcije.

CADprofi je prvenstveno program koji je razvijen kao alat koji se koristi u dve dimenzije i u izometriji. Pored toga, stalno unapređivana baza opreme najpoznatijih proizvođača sadrži i 3D objekte. Modul sadrži veliki broj funkcija koje korisniku olakšavaju svakodnevni rad: od autonumeracije, detaljnog opisa pojedinih sistema pa do automatske izrade premera i predračuna i izvoza podataka u neki od sledećih najrasprostranjenijih formata (doc, xls, xml…)

Maksimalna kompatibilnost

Desetine hiljada projektanata trenutno je već odabralo CADprofi alate. To je razlog što se stalno vodi računa o kompatibilnosti sa različitim CAD programima. CADprofi se automatski podešava u skaldu sa CAD okruženjem koje je odabarno (progeCAD, AutoCAD, BricsCAD itd). Crteži napravljeni pomoću CADprofi alata su u potpunosti kompatibilne są DWG i DXF formatom i lako mogu biti učitani i izmenjeni u bilo CAD programu bez potrebe da CADprofi bude instaliran.

CADprofi se stalno razvija. Nekoliko puta godišnje se objavljuju nove verzije, nudeći korisniku aktuelan sadržaj i unapređenu funkcionalnost.  Ažuriranje preko interneta omogućava svakom korisniku trenutan pristup aktuelnoj verziji CADprofei alata.

Mogućnosti zajedničke za sve module:

  • Brzo i lako crtanje uz korišćenje simbola i objekata.
  • Automatsko numerisanje.
  • Menadžer za blokove, okvire, simbole…
  • Generisnanje predmera i predračuna i mogućnost izvoza u neke od najrasprostranjenijih formata (pdf, rtf, doc, xls, xml, csv…)
  • Automatsko generisanje legendi.
  • Biblioteka opreme najpoznatijih svetskih proizvođača.
  • Ažuriranje preko interneta.

CADprofi alate koristi preko trideset hiljada korisnika širom sveta, a svi alati su prevedeni na 22 jezika, među kojima je i naš jezik.

 

Godišnji odmor

Od 10. jula do 21. jula smo na godišnjem odmoru.

Vaše narudžbine će biti obrađene posle 21. jula.

Hvala na razumevanju,
Vaš LIMIS doo